Despre Izoterma Construct

Cine suntem

Am intrat pe piata de tamplarie PVC in anul 2008 facand din sloganul "Perfectiunea in ferestre" nu doar un motto, ci o misiune. Obiectul principal de activitate al companiei este productia si montajul de ferestre si usi din termopan.

Cu fiecare comanda, ne adaptam nevoilor clientului si ridicam stacheta la cote inalte. In cei 4 ani de activitate, ne-am extins de la piata de termopane din Bucuresti la nivelul intregii tari.

Avantajele Izoterma

Va punem la dispozitie tamplarie PVC de clasa superioara, marca VEKA, realizata in exclusivitate in propria hala pe o linie de productie performanta marca URBAN.

Ferestrele si usile termopan oferite au garantia unor furnizori de calitate. Suntem parteneri VEKA, iar profilele folosite sunt completate cu armatura corespunzatoare (cu o grosime de 1,5 mm, respectiv de 2 mm), feronerie exclusiv marca Roto si sticla Saint-Gobain si Guardian.

Tamplaria PVC produsa de Izoterma Construct raspunde tuturor cautarilor dumneavoastra in materie de termopane:

  • Ferestre si usi realizate din profile VEKA
  • Rulouri exterioare
  • Glafuri
  • Plase contra-insecte

Echipa Izoterma

Suntem o adevarata echipa pentru a ne indeplini misiunea: va aducem perfectiunea in ferestre. Departamentul vanzari, format din consilieri si experti pe probleme tehnice, este completat de personalul specializat in productie si montaj.

Din 2008 pana in prezent, am executat o gama larga de lucrari astfel ca ne putem mandri cu un portofoliu variat de case, vile, cladiri de blocuri in ansambluri rezidentiale, hale de productie, dar si apartamente echipate cu tamplarie PVC, in Bucuresti, dar si in tara.

Aducem perfectiunea in ferestre, iar casa dumneavoastra are numai de castigat!