Accesorii termopan

Rulouri

Izolatie termica si fonica superioara. Rulourile exterioare vin perfect in completarea tamplariei. Va permit ajustarea nivelului de luminozitate din incapere si ajuta la reducerea efectului de sera. Au totodata avantajul de a creste gradul de securitate al tamplariei, prin dotarea cu accesorii de siguranta.

Rulourile sunt realizate din aluminiu, fiind disponibile intr-o gama larga de nuante, asortate culorii tamplariei. Sunt extrem de rezistente atat la expunerea indelungata la soare, cat si la intemperii. Usor de manevrat, actionarea lor se face automat (cu buton sau telecomanda) sau manual (cu panglica sau manivela).

Va punem la dispozitie doua variante de rulouri:

Rulouri suprapuse:

Sunt destinate locuintelor noi sau celor la care se schimba tamplaria si se instaleaza exclusiv impreuna cu aceasta. Caseta se fixeaza deasupra tamplariei si se monteaza impreuna cu aceasta in golul de fereastra. Ghidajele se fixeaza direct pe tamplarie. Pot fi montate si cu plasa de insecte incorporata.

Rulouri aplicate:

Sunt destinate cladirilor cu tamplaria deja montata. Caseta de protectie, sinele de ghidare si lamelele sunt din aluminiu. Sunt disponibile doua tipuri de casete de protectie: caseta tesita la 45° si caseta rotunda. Instalarea se poate face pe tamplarie sau pe zidarie in functie de particularitatile constructive sau estetice ale cladirii.

Sus

Plase contra-insecte

Confort si ventilatie. Plasele contra-insecte impiedica patrunderea in locuinta a tantarilor, mustelor sau a altor insecte, oferindu-va confortul necesar pe timpul verii si nu numai. Sunt fiabile, usor de intretinut, asigurand transparenta ridicata si un schimb permanent de aer intre interior si exterior.

Variantele de plase de tantari pe care vi le punem la dispozitie:

  • Plasa tip rama (fixa, semifixa, balamale): solutia cea mai eficienta si economica, fiind confectionata din profile de aluminiu si plasa din fibra de sticla.
  • Plasa pe rulou: solutia eleganta pentru ferestrele de dimensiuni medii si mari, confectionata din profile de aluminiu si plasa din fibra de sticla. Plasele de acest tip se pot deschide atat vertical, cat si orizontal.

Plasele contra-insecte sunt disponibile intr-o paleta larga de culori: alb, maro, stejar auriu, nuc.

Sus

Glafuri

Estetic si functional. Glafurile interioare si exterioare nu confera doar un aspect vizual placut. Principala lor functionalitate este evitarea degradarii peretelui in timp.

Glafurile de interior au atat un rol estetic, dand o nota aparte tamplariei, cat si functional, de protectie a peretelui. Disponibile intr-o gama variata de latimi (150 mm - 300 mm) si de culori, acestea se pot integra in orice tip de camera, punand in valoare finisajele si design-ul interior. Culori disponibile pentru glafuri de interior: alb, stejar auriu, nuc, moreiche, mahon.

Glafurile sunt realizate din materiale estetice si durabile, fiind prevazute cu o gama completa de elemente (capace de protectie, folii fonoprotectoare etc.). Datorita suprafetelor laminate exterioare, sunt rezistente la umezeala, temperaturi inalte, zgarieturi si sunt usor de intretinut.

Glafurile de exterior au ca rol principal prevenirea infiltratiilor de apa in interiorul peretelui. Supuse intemperiilor si radiatiilor solare directe, glafurile sunt realizate din aluminiu si au latimi cuprinse intre 150 mm si 300 mm. Culorile disponibile sunt alb, maro, stejar auriu si mahon. Sistemele de glafuri de exterior din aluminiu protejeaza eficient zidaria si fatada locuintei impotriva inghetului, a patrunderii apei si a murdariei.

Sus