Visual

Cum curat vopseaua de pe termopane?

In cazul in care am ajuns la intrebarea aceasta inseamna ca am gresit dupa ce ferestrele au fost montate. Ne place sa informam clientii asupra riscurilor murdaririi tamplariei dupa montaj si avem grija ca astfel de incidente sa nu aiba loc.

In cazul tamplariei colorate mai ales, profilul prezinta niste striatii care imita lemnul. Daca a patruns vopsea lavabila in aceste striatii, este foarte greu de inlaturat. Totusi, aceste pete se pot scoate prin frecare cu o carpa inmuiata in apa calda sau cu ajutorul unor solutii speciale pe care vi le putem recomanda.

Cum puteti evita aceste neplaceri?

  • Dupa montajul propriu-zis, toate ferestrele trebuie acoperite cu folie din plastic lipita cu banda adeziva de hartie pe margini, care trebuie verificat periodic sa nu se fi lipit de profil.
  • Incercati ca dupa montajul ferestrelor, inainte sa lipiti folie de plastic, sa demontati manerele. Evitati astfel ca echipele de zugravi sa le deschida pentru a cara diferite materiale de constructie prin ferestre.
  • In timpul constructiei, va fi folosita o usa pentru aerisire care va sta in permanenta deschisa. Dupa ce va mutati in casa noua, spuneti-ne exact care este, astfel incat sa avem grija sa fie unsa si gresata corespunzator.