Visual

Care sunt obligatiile unei firme de termopane dupa montaj?

Obligatiile si responsabilitatile unei firme de productie si montaj tamplarie PVC incep din momentul in care se incheie un contract de parteneriat cu fima respectiva.

  • Inca din momentul semnarii contractului, firma are obligatia de a stabili o zi pentru masuratorile finale, in cazul in care acestea nu s-au facut in prealabil.
  • Cand comanda a fost introdusa pe linia de fabricatie, se va stabili o data exacta pentru montajul ferestrelor. Programarile de montaj se fac in aproximativ 7 zile lucratoare de la data incheierii contractului.
  • In ziua montajului, echipele noastre vor executa montajul propriu-zis, dupa care se va face curatentie la locul montajului, se vor strange tuburile goale de spuma poliuretanica, cartoanele, cutiile de suruburi, penele de montaj etc.
  • La sfarsitul fiecarui montaj, proprietarul va face receptia lucrarii impreuna cu reprezentantii de la montaj.
  • Dupa montaj, daca apar probleme la functionalitatea ferestrelor, firma trebuie contactata pentru a remedia aceste defectiuni in cel mai scurt timp. Proprietarilor de case/ vile ar trebui sa li se ofere un bonus de mutare in casa noua: la definitivarea finisajelor, sa beneficieze de un reglaj final al ferestrelor montate.